DAVID ESCUDÉ, regidor del PSC "Quin article del plec de bases permet a l'empresa adjudicatària anunciar-se d'aquesta manera i no posar el nom de BAMSA als 26 aparcaments que gestiona?" ÓSCAR RAMÍREZ, regidor del PP "Que en aquesta nova xarxa d'aparcaments s'incorpori el nom identificatiu de BAMSA o la imatge corporativa de l'Ajuntament de Barcelona." JOAQUIM MESTRE, regidor d'ICV-EUiA "Hem vist que Saba en aquesta societat mixta BAMSA va 'como Pedro por su casa', fa i desfà i sembla que el paper dels representants municipals és de comparses." JOAN LAPORTA, regidor d'ERC+Dcat+Rcat "Des del punt de vista tècnic això no és una privatització ni una absorció, però sí que estic d'acord que es podria considerar un publicoprivat que ha estat mal constituït." JOAQUIM FORN, tinent d'alcalde de Seguretat i Mobilitat "Treballarem dins la societat BAMSA per buscar la presència i la visualització d'Ajuntament-BAMSA perquè sigui reconeixible també a la marca comercial."

Torna la polèmica al voltant de la gestió publicoprivada de 15 aparcaments municipals del centre de la ciutat. El PSC i ICV-EUiA han presentat dues proposicions a la Comissió de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament sobre la necessitat de mantenir la marca comercial BAMSA, la societat publicoprivada d’aparcaments municipals. L’oposició critica que el nom de la societat ha “desaparegut” de la publicitat dels aparcaments i que només hi apareix el de l‘empresa privada SABA, que és la que els gestiona ara.

El primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, ha reconegut que hi ha aspectes que són “millorables” i s’ha mostrat disposat a treballar perquè hi hagi una presència “més clara” del nom de BAMSA. També es revisaran “les polítiques comercials” que han fet que, amb el canvi de gestió, els abonats dels aparcaments perdin les bonificacions que tenien fins ara. Forn ha dit que “hi estant buscant una solució” i que faran una proposta “entre aquesta setmana i la vinent”.

Els grups de l’oposició, excepte PP i Esquerra, que és amb qui va pactar CiU la nova gestió publicoprivada dels aparcaments a canvi d’obtenir diners per construir habitatge de lloguer social, consideren que la nova gestió encobreix una privatització del servei municipal i l’absorció per part de SABA, com ho demostra, diuen, que el nom d’aquesta empresa sigui omnipresent als aparcaments i a la publicitat i no es faci cap referència al model de gestió mixta.