BTV - Barcelona Televisió

  • Comitè Professional

Estatut professional de Barcelona Televisió (PDF)

08/06/2016

BTV NO FARÀ BLOCS ELECTORALS

BTV cobrirà la campanya electoral del 26J sense els blocs electorals, després de llargues reivindicacions dels professionals de la casa.

Consulta el comunicat

02/06/2016

CONTRA LA VIOLÈNCIA I PEL DRET A UNA INFORMACIÓ PLURAL I CONTRASTADA

Com a Comitè Professional de BTV volem denunciar que en les últimes setmanes s’han produït agressions verbals i físiques a periodistes durant la cobertura de diverses
mobilitzacions i desallotjaments a Barcelona. I volem deixar clar que, des del comitè,
tornem a defensar el dret a la informació i rebutgem qualsevol forma de violència.

Consulta el comunicat

13/04/2016 

COMUNICAT DEL COMITÈ PROFESSIONAL DE BTV: ­ AGRESSIÓ A UN PERIODISTA

Consulta el comunicat

23/02/16

CANVI DE CORREU BTV: ESTIGUEM A L’ALÇADA, EVITEM EL DESPRESTIGI

Eliminar un domini, una marca, és una decisió molt important que defineix, també, quin nivell tecnològic i de coneixement volem per la societat barcelonina del segle XXI. Si us plau, estiguem a l’alçada, amb consciència i professionalitat, i evitem el desprestigi.

Consulta el comunicat

4/12/2015 

TORNEN A TOMBAR EL PLA DE COBERTURA SENSE BLOCS DE BTV

“Unió Democràtca de Catalunya (UDC), el Partt Popular (PPC) i Democràcia i Llibertat han tornat a bloquejar el Pla de cobertura sense blocs que volia trar endavant BTV per cobrir aquestes eleccions generals amb criteris únicament periodístcs.”

 Consulta el comunicat

30/11/2015

EL COMITÈ PROFESSIONAL DE BTV DEMANA LA INTERVENCIÓ DE LA SÍNDICA PER ACONSEGUIR UNA COBERTURA SENSE BLOCS A LA TELEVISIÓ MUNICIPAL DURANT LES CAMPANYES ELECTORALS

La Llei disposa que l’organització dels mitjans de comunicació ha de garantir el pluralisme polític i social, així com la igualtat, la proporcionalitat i la neutralitat informativa en la seva programació durant el període electoral.

 

21/09/2015

COMUNICAT SOBRE LES CRÍTIQUES A BTV DEL REGIDOR DE CiU JORDI MARTÍ

Respecte al comentari que Jordi Martí Galbis, regidor de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, ha fet al seu compte de Facebook, en el qual denuncia “el sectarisme i la manca de responsabilitat dels responsables de BTV, la televisió al servei d’Ada Colau” després que no se l’entrevistés a ell i a Xavier Trias en un acte ciutadà al barri de Plus Ultra, volem deixar clar que: …

 

09/09/2015

BTV OBLIGADA DE NOU A FER LA COBERTURA AMB BLOCS

No ha pogut ser. BTV haurà d’aplicar els blocs electorals durant el seguiment de la campanya del 27-S, tot i que havia consensuat un pla de cobertura que no els preveia i garantia el compliment de la Llei orgànica del règim electoral general (LOREG).

 

04/09/2015

BTV, A UN PAS D’UNA COBERTURA SENSE BLOCS

El Comitè Professional de BTV demana a les formacions polítiques que ens donin suport

La televisió pública de Barcelona ha fet un pas històric en el camí per fer una cobertura informativa de la campanya electoral amb criteris de qualitat i professionalitat sense blocs electorals.

25/06/2015

NOU COMITÈ PROFESSIONAL DE BTV

Les periodistes Àngels PlanagumàLaia Balasch Ana Gili han estat escollides membres del Comitè Professional de BTV per un període de dos anys. La participació en la votació ha estat del 59,7% del cens total, format per 139 professionals de BTV.

 

Twitter

professionalBTV
© Barcelona Televisió, 2016. Privacitat.

Barcelona Televisió. Plaça Tísner 1, 08018 Barcelona. Contacta T 93.506.42.00 Aquest web és propietat d'ICB SA, societat privada municipal de l'Ajuntament de Barcelona