ADA COLAU, cap de llista de Barcelona en Comú "Estem disposats a governar en minoria i ens sentim perfectament capacitats de fer-ho en minoria amb acords puntuals sobre grans qüestions. Però a part d'això, també volem explorar la possibilitat de fer un govern amb acords més estables i un possible pacte de govern, però en aquest sentit no hi ha res tancat i dependrà d'aquestes converses que tot just s'acaben d'iniciar."

Collboni ha afirmat en el seu compte de Twitter que “ha estat una presa de contacte amb to cordial” i ha remarcat que continuaran dialogant amb l’equip de Barcelona en Comú.

Per la seva banda, Colau ha destacat també a Twitter que l’equip de Barcelona en Comú vol “governar des del diàleg”.

Després de les converses amb Bosch i Collboni, Colau té pendent una futura reunió amb María José Lecha, alcaldable de la CUP Capgirem Barcelona.

Colau ha explicat que volen “explorar la possibilitat de fer un govern amb acords més estables” que dependrà, segons l’alcaldable, de les “converses que tot just s’acaben d’iniciar.” Tot i així, la guanyadora de les eleccions municipals a Barcelona ha dit que estan “disposats a governar en minoria” i arribar a acords concrets amb les altres formacions per a “grans qüestions”.