Els túnels que travessaran la plaça de les Glòries seguiran el traçat de la Gran Via i tindran una longitud total de 957 metres. El primer que es construirà, des del carrer de Los Castillejos fins al de Badajoz, tindrà 508 metres de llarg i estarà enllestit a finals de 2017. L’altre túnel, el que hi donarà continuïtat fins a l’altura de la rambla del Poblenou, tindrà 449 metres de longitud i estarà enllestit el 2019.

Durant la inauguració de la urbanització provisional de les Glòries, Vives ha destacat que tots els equipaments previstos a la zona estaran enllestits “durant el proper mandat”. Per al tinent d’alcalde, amb la nova urbanització s’ha aconseguit que “la relació entre els diferents barris sigui activa”. Segons Vives, “això era una barrera, era un nus viari i ara és un nus de persones”.

L’objectiu del govern municipal és que la plaça de les Glòries sigui “la nova plaça major de tot el país”. Vives ha explicat que s’ha escollit la ciutat de Prats de Molló com a eix de la primera exposició a la plaça  perquè “volem que tot el país es vegi reconegut” en aquesta plaça.