Aquestes tanques fa més d'un any que envolten els parterres de l'avinguda de Mistral. L'Ajuntament les va posar de forma temporal per protegir i deixar créixer sense destorb l'herba i les plantes, que estaven malmeses. Ara els veïns volen les tanques fora i demanen més espais verds al barri. MONTSERRAT JUAN, veïna "Hi ha espais que poden estar molt més ben cuidats, amb molta més planta i amb molt més nivell de verd del que no pas hi ha ara" Per això han alliberat pocs metres d'un dels parterres i hi han fet un hort urbà. ISABEL MOLINA, veïna "Hem plantat un nespre, algunes caputxines, plantes crasses... per revertir l'espai aquí al barri" Asseguren que Sant Antoni és una de les zones de la ciutat on hi ha més contaminació ambiental i, per contra, menys vegetació. Esperen que, amb els nous projectes que s'hi plantegen, la situació es reverteixi. XAVIER CAVALLER, membre de la plataforma Fem Sant Antoni "Reivindiquem per mitjà d'aquesta acció la necessitat de tenir molt més espai verd, per exemple als entorns del Mercat. Tot aquest espai que s'ha de reurbanitzar, que s'aprofiti per tenir molt més espai verd" De fet, el consistori ja farà un espai verd i de lleure als voltants del mercat, concretament a la cruïlla que formen els carrers de Tamarit i del Comte Borrell. Una iniciativa que sorgeix del procés participatiu veïnal. La plataforma Fem Sant Antoni, però, creu que s'haurien de projectar més parcs i jardins.

Des de la plataforma Fem Sant Antoni es queixen dels pocs espais verds que hi ha. Asseguren que el barri de Sant Antoni és una de les zones amb menys verd urbà de la ciutat, on hi ha molts espais cimentats sense parcs i amb carrers plens de trànsit sense vida veïnal.

Per això aquest diumenge s’han concentrat a l’avinguda de Mistral per reivindicar més espais verds. Precisament en aquesta via els espais verds estan tancats des de fa mesos per un reixat provisional. Per tal de portar a terme la reivindicació els veïns han tallat les reixes i han començat a plantar plantes en aquesta zona. Pretenen crear un hort urbà.

Des de la plataforma Fem Sant Antoni esperen que, amb els nous projectes que es plantegen, com el nou mercat, la situació es reverteixi. De fet, el consistori ja hi farà un espai verd i de lleure als voltants, concretament a la cruïlla que formen els carrers de Tamarit i del Comte Borrell. Una iniciativa que sorgeix del procés participatiu veïnal. Fem Sant Antoni, però, creu que s’haurien de projectar més parcs i jardins.