Guitarra, trompeta i veu. Aquests són els tres ingredients amb els que Sarah Kramer ha pujat a l'escenari de la sala Artte per presentar 'Matter of time', el seu nou àlbum... Les cançons d'aquest nou disc parlen de temes molt diversos. SARAH KRAMER "Cançons de cor trencat i altres d'esperançadores. Vaig fer una versió de la cançó 'Man's world' de James Brown i hi vaig afegir unes lletres. Per tant, es tractaria d'una cançó d'apoderament per recordar a la gent que les dones també importem." Aquesta és la primer visita de l'artista californiana a la ciutat de Barcelona. SARAH KRAMER "Sobretot, estic emocionada per visitar Barcelona. Fins ara ha estat com un somni i és un somni fet realitat ser avui aquí." L'actuació de Kramer a la sala Artte ha comptat amb la interpretació d'alguns temes en solitari, però també amb l'acompanyament del Juanma, guitarrista del grup barceloní Blueroomess. Un concert íntim en un espai que fusiona menjar, te i art.

En aquest concert presentació del seu nou àlbum, ‘Matter of time’, l’artista californiana ha comptat amb l’acompanyament d’en Juanma, guitarrista de Blueroomess, un grup barceloní de folk, rock i blues. Aquesta ha estat la primera actuació de Kramer a una sala barcelonina, l’Artte, un espai que fusiona menjar, te i art inspirant-se en els salons de te asiàtics.

L’artista va començar a tocar la trompeta amb nou anys i amb 16 va començar a escriure les seves cançons, acompanyada de la guitarra. D’altra banda, va passar vuit anys a Nova Orleans descobrint i perfeccionant diferents gèneres musicals com el blues, jazz, reggae o rock alternatiu, entre d’altres.

Sarah Kramer va publicar ‘Home’, el seu àlbum debut, l’any 2013 i enguany ha fet una parada a Barcelona per presentar el seu nou treball, ‘Matter of time’. A banda del seu concert a Artte, la cantant en farà dos més a la ciutat Barcelona: el 30 de desembre a Craft Barcelona i el 4 de gener tocarà la trompeta amb Blueroomess a l’Alfa Bar.