Sergi Sarri, coordinador des de 2012 de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a Barcelona, se solidaritza amb la regidora Maria Rovira pel que li va passar la nit de l’1 de setembre quan tornava a casa. “És una agressió sexual d’un pertorbat, que tant de bo el trobin i tingui la pena que li correspon, però ja està. Ni masclista ni hòsties“, diu el comentari abans d’adreçar-se directament als cupaires: “A veure si deixeu de contaminar els cervells amb el vostre llenguatge agressiu. Gràcies.”

La resposta de la CUP ha arribat a través de la diputada Mireia Vehí, que demana la dimissió immediata del conseller convergent en considerar “intolerable que encara qüestioni que el patriarcat és la font de les violències masclistes”. L’assemblea de Barcelona en Comú de Sants també ha demanat la dimissió de Sarri, mentre que la regidora de Sants i de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, espera que les dones de CiU “facin la seva feina” i hi hagi una resposta contundent per part de Convergència: “No pot ser que una persona tan jove pensi que les agressions sexuals són de bojos. Hi ha una base masclista en molts comportaments. Les dones pertorbades no surten a tocar els homes pel carrer!“, ha declarat a l’agència Efe. Sarri és vicepresident de CDC a Sants-Montjuïc.

Montse Benedí, regidora d’ERC, també ha arremès contra Sarri a Twitter, tot reproduint el seu comentari original, només accessible per als amics del conseller convergent a Facebook.