Alguns trams dels carrers d’Alcolea, del Guadiana, de Valladolid i de Vallespir, entre d’altres, quedaran completament tallats al trànsit durant aquests dies. A més, alguns carrers invertiran el sentit de circulació, com per exemple el carrer de la Ferreria, entre Almeria i Guadiana; Juan Bravo, entre Vilassar i Almeria; i Daoiz i Velarde, entre Tinent Flomesta i Sant Martí.

En altres carrers es podrà circular en els dos sentits. Entre els afectats hi ha el carrer dels Comtes de Bell-lloc, entre Melcior de Palau i plaça del Centre i Puiggarí, entre Comtes de Bell-lloc i Guitard. A partir del dia 22 d’agost l’accés al carrer de Gayarre des del carrer de Sants quedarà tancat des de les nou del vespre i fins a les sis del matí.

L’Ajuntament recomana utilitzar la xarxa de transport públic per desplaçar-se pel barri de Sants durant la festa major i recorda que la festa durant els dies laborables acabarà a les dues de la matinada i divendres i dissabte podrà allargar-se fins a les tres de la matinada.