Els aspirants al cicle formatiu de grau superior de tècniques d’actuació teatral tindran entre l’1 i el 7 de setembre per inscriure’s a la prova. Dues setmanes després, hauran d’examinar-se amb un exercici individual d’interpretació. El 25 de setembre ja sabran si podran cursar els estudis o no.

Pel que fa als joves que vulguin accedir al cicle de grau mitjà de circ, s’hauran d’inscriure entre l’1 i el 14 de setembre al mateix centre on es farà la prova específica. Els exàmens tindran lloc la setmana del 21 de setembre i inclouran set proves. Els alumnes hauran de demostrar les seves capacitats de col·locació en l’espai, resistència, flexibilitat i força i domini d’acrobàcies bàsiques, entre d’altres. També se’ls plantejarà un exercici en grup per elaborar una proposta creativa. Les qualificacions es donaran a conèixer l’1 d’octubre.

Els nous cicles es cursaran en tres centres barcelonins: l’Escola de Circ Rogelio Rivel, el centre de formació i creació escènica El Timbal i el centre d’investigació teatral La Casona.