Una activitat per a petits i grans, així és com es presenta el Piknic Electrònic. La mescla entre música i jocs per als més menuts cada cop crida l'atenció de més gent, tant als que els agrada ballar, com als que prefereixen remullar-se una mica. ÈRICA GONZÁLEZ "Pels pares, que encara som joves i que ens agrada tot això de la música electrònica, la veritat és que és una opció molt bona". JOAN PORRAS "És una manera de fer conèixer als petits la música electrònica, els ritmes, que al Bruno li agrada molt el ritme i balla molt a casa també, eh". Fa quatre anys que el Piknic omple els diumenges d'estiu a la ciutat, i any rere any, la xifra de participants hi augmenta. Segons l'organització, s'hi acosten tant barcelonins com turistes. FRANÇOIS JENIC, promotor del Piknic Electronic "Cuando viene el mes de agosto vienen más turistas que estan por la ciudad y que piden qué se puede hacer los domingos por la tarde en Barcelona, aparte de playa". "Després de dinar ha vingut el torn dels adults, amb una sessió de discjòqueis de talla internacional". Avui els encarregats de posar so a la festa han estat Catz's and Dogz, uns artistes polonesos molt coneguts pels amants d'aquesta música. ALBERTO CONTI "Estar un domingo aquí con buenos artístas y rodeado de buena gente es algo que se agradece, no en todos los sitios se puede hacer". "Havíem sentit a parlar d'això per un amic, que està aquí, i ell va dir que estava molt bé i avui quedarem amb ell i sembla molt guai". La música acompanya els participants tota la tarda, que a més poden gaudir de la posta de sol amb unes vistes privilegiades de la ciutat.

Al migdia els més petits han participat en les diverses activitats que s’hi ofereixen, com els llits elàstics o el tobogan d’aigua, que ha servit per refrescar-se en les hores de més calor. La música no ha deixat de sonar en cap moment, el barceloní Cheesemaker ha estat l’encarregat de posar ritme a la zona del Petit Piknic.

Més tard, la festa ha continuat a l’escenari principal amb un ambient més juvenil. Els Catz’n Dogz han ofert una sessió de dancefloor. Seguidament s’ha unit a la festa Deetron, un dels discjòqueis més rellevants de l’electrònica internacional.

Els artistes Superpitcher i Rebolledo, que junts formen el grup Pachanga Boys, demostraran el seu estil “hippie dance”, que tanca la programació. La diversió, però,  no s’acaba, ja que fins a les 22 h té lloc la Sunset Hour, en la qual els assistents poden gaudir de la posta de sol i aprofitar per prendre alguna cosa.

L’entrada general per a un dia oscil·la entre els 10 i 15 euros, i els menors de 12 anys entren de manera gratuïta. Enguany a part d’oferir abonaments hi ha la possibilitat de pagar entrada per cinc euros, només per accedir a la zona Petit Piknic, on es troba una àrea gastronòmica, el Market i les activitats infantils.

Segons els organitzadors, aquest festival té entre 5.000 i 6.000 visites cada diumenge. Preveuen que, fins al 20 de setembre, darrer dia de la iniciativa, tindran cada vegada més visites de turistes que de públic local.