Dimecres es va jugar jornada intersetmanal a la Tercera Divisió. L’Europa va esgarrapar un punt al camp del segona classificat, l’Ascó. Un empat amb sensació de ben poc, perquè els escapulats van fer mèrits per endur-se els tres punts. Els homes entrenats per Pedro Dólera van jugar una molt bona primera part i, fruit del domini i de les ocasions, Nils va marcar el 0 a 1 en el minut 24 de partit. En la segona part, els locals van reaccionar i van empatar amb un gol d’Argilaga en el 61. Els dos equips van buscar la victòria en els últims minuts, però sense encert, i els graciencs continuen tercers a la classificació.

FC Ascó: Sergi Fuertes, Socias, Argilaga, Edu Vives, Gabernet, Àrtur Gòdia, Taranilla (Galceran, 75′), Cristino, Eizaguirre, Virgili (Gerard Roigé, 82′) i Genís (Roca, 45′).

CE Europa: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Rovira (Poves, 70′), Javi Lara (Padilla, 65′), Ignacio, Guzman i Nils (Camacho, 77′).

Gols: 0-1 (Nils, 24′); 1-1 (Argilaga, 61′).