El Barça, ple de suplents, va sortir una mica adormit davant d’un Osca incisiu en atac que va perdonar, però Pedro, que va tenir una nit lluïda de cara a porteria, es va encarregar ràpidament de dinamitar les esperances del líder del grup 2 de la Segona Divisió B. El canari va fer dos gols en sis minuts, del 20 al 26, per encarrilar l’enfrontament i va arrodonir el 5 a 0 abans del descans. Pedro va marcar amb el cap, l’esquerra i amb la dreta. Enmig, Sergi Roberto i Iniesta van aconseguir posar el seu granet de sorra en la golejada barcelonista que va continuar a la segona meitat. Amb més canvis, Pedro, per exemple, ja no va sortir, l’equip va continuar el festival golejador. Adriano va fer el sisè i els dos últims van ser per a dos jugadors del filial barcelonista. Adama va fer un golàs al 78 i Sandro va marcar el vuitè en el minut 84. L’Osca va marxar del Camp Nou amb el gol de l’honor que va fer Gaspar a la sortida d’un córner en una golejada per fer pujar la moral de l’equip.