El Barça d'hoquei patins va salvar una situació difícil contra el Vic i va acabar guanyant els osonencs per 2 gols a 1. La victòria permet als blaugrana seguir encapçalant la classificació amb tres punts d'avantatge respecte al segon classificat, el Liceo. El Vic es va avançar en el marcador mitjançant Rodríguez i al Barça li va costar empatar. De fet, ho va fer just abans del descans, quan Marc Gual va poder superar el porter visitant fins aleshores impecable. A la segona part va ser Pablo Álvarez, pitxitxi de l'equip, qui va marcar i va donar els tres punts al Barcelona.

FC Barcelona, 2
Club Patí Vic, 1

FC Barcelona: Sergio Fernández, Marc Gual, Matías Pascual, Pablo Álvarez, Sergio Panadero -cinc inicial- Barroso, Raül Marín i Nil Roca.

Club Patí Vic: Carles Grau, Mia Ordeig, Romà Bancells, David Torres i Cristian Rodríguez -cinc inicial-  Titi Roca, Roger Presas, Jordi Burgaya i Martí Serra.

Gols: 0-1 Cristian Rodríguez (min 14); 1-1 Marc Gual (min 25); 2-1 Pablo Álvarez (min 32).

Àrbitres: German Sandoval i Ivan González