El saló del tattoo pot ser un bon lloc on fer-se un tatuatge. Els professionals, però, aconsellen no precipitar-se i meditar-ho bé abans de dibuixar-se el cos. JOTA PAINT, Mao & Cathy "El problema es que la gente se deberia educar un poquito más en el mundo del tatuaje. Porque nos fiamos a veces de cualquiera y considero que hay que mirar y remirar." RENE PLUMB tatuador Un buen acabado final, una buena linea, un buen trazo, que este en armonia con el cuerpo, que fluya bien sobre la forma del cuerpo." I després de remirar la gent sembla que ho té força clar. "Jo crec que sí perque m'he buscat unes coses perquè les recordi tota la meva vida, m'ho vull veure cada dia i recordar el què m'he fet i perquè ho he fet" "Groucho des de chico siempre me gusto los hermanos Marx en general i era un toque comico al cuerpo en forma de tinta." Te queda para toda a vida. O te gusta y estas segura o dejalo para más adelante" De tècniques de tatuar-se també n'hi ha de més artesanals, com la tradicional de la Polinèsia i aquesta japonesa ben antiga. "Es mucho más lento el proceso porque evidentemente una maquina puede funcionar mucho más rápido que la mano humano pero es menos abrasivo que una maquins" El tatuatge té sobretot una funció estètica però en un estudi de Màlaga han trobat una aplicació per a les dones operades de càncer de mama. MARILÓ FERNÁNDEZ Associació UNTAB "El punto y final lo pueden dar sin entrar otra vez a un quirófano, sin tener que someterse a otra opetración para ponerse implantes de piel o lo que sea imitando una aureola o un pezón. Con un tatuaje simple por así decirlo podemos ayudarles mucho." Els qui tinguin clar què volen tatuar-se tenen temps fins diumenge per acostar-se al Saló.

Una tardor més Barcelona es converteix en la capital mundial del tatuatge gràcies a aquesta fira del sector, que per segon any se celebra a Montjuïc. Durant els tres dies que dura la cita, els assistents poden gaudir de demostracions, conferències i espectacles de tot tipus relacionats amb els dibuixos a la pell i tota l’estètica relacionada.

Un any més la mostra aglutina professionals arribats d’arreu que posen en pràctica des de les tècniques més avantguardistes fins a les més tradicionals arribades d’indrets ben exòtics com la Polinèsia i el Japó. També des de l’estat espanyol arriben propostes amb aplicacions que no es basen únicament en l’estètica per l’estètica. Un estudi de Màlaga fa tatuatges a les dones operades de càncer de mama simulant els mugrons dels pits intervinguts.