L’ordinador on els protagonistes havien d’introduir una seqüència de números cada 108 minuts, està a Barcelona, en un pis de l’Eixample. El feliç propietari es diu Boris Masramon, també conegut per ser el propietari d’una botiga d”aliens’ a l’anomenat “triangle friqui“, a prop de l’Arc de Triomf.

Masramon: “no sóc pas un friqui”

Masramon col·lecciona originals de còmics i obres d’art impactant. Al bell mig de la sala d’estar, hi dorm una figura de cera, un sense sostre hiperrealista firmat per Eugenio Marino, l’autor del controvertit ‘Always Franco’. Damunt la taula ens ha preparat els tresors que va comprar el 2010 a la subhasta dels objectes de la sèrie ‘Lost’. A més de la peça mestra, l’ordinador, hi trobem les estatuetes que en la sèrie contenien heroïna, el passaport de la Kate i un aparell amb el qual els supervivents es van comunicar amb un vaixell. També té un bressol, unes torxes i damunt del piano presideix un bon tros de l’avió de l’Oceanic Airlines. Masramon, però, no vol revelar el preu d’aquestes adquisicions, les considera més aviat com una inversió. “No sóc pas un friqui. Tinc aficions que no són les de tothom… I aquesta sèrie passarà a la història”, ha afirmat. “Per això en parlem… per a una altra sèrie no s’organitzaria tot això.”

Justament, per celebrar el desè aniversari, 500 “lostmaniacs” de tot el món participaran en un pelegrinatge a Hawaii, l’illa on es va rodar la sèrie. Masramon ja hi va anar fa temps, quan encara s’estaven rodant les darreres temporades. Els barcelonins que no es puguin pagar el viatge, però, ja saben que es poden trobar al Bharma, un bar del Poblenou completament ambientat en la sèrie.