El Club Esportiu Europa va guanyar ahir a la nit la primera edició de la Copa Barcelona, un trofeu estiuenc que han creat els presidents de la Unió Esportiva Sant Andreu, Joan Gaspart, i de l'Europa Joan Josep Isern per tal d'agermanar aquests dos clubs històrics. Amb la presència de nombrosos aficionats d'ambdós equips a l'estadi Nou Sardenya, els graciencs van haver d'esperar a la tanda de penals per adjudicar-se el trofeu. Durant el partit cap equip va tenir bones ocasions de gol i el risc va arribar a les porteries només amb algunes jugades a pilota parada. L'Europa va domiar el joc durant la primera meitat i només en el darrer quart d'hora de partit els andreuencs es van mostrar més agressius en l'atac. Aquesta ha estat la primera gran cita de la Unió Esportiva Sant Andreu en la seva nova etapa liderada pel president Joan Gaspart i el tècnic Chechu Soldevila

Els equips van jugar amb aquestes alineacions que ja formen part de la història:

CE Europa: Yeste, Aleix, Rangel, Ezquerra, Pau, Cristian, Peque, Carlitos, Jota, Adam, Romario (Jordi, Lucas, Isidro, David Martínez, Ivi, Rául Navarro, Espín, Chus, Ángel Gómez)

UE Sant Andreu: Pelegero, Sergio, Ortega, Banal, Boadas, Pep Pagès, Céspedes, Macedo, Villanueva, Isi, Santi Triguero (Nuna, Manel, Yélamos, Bueno, Matito Chino)