Per aquí podria passar la futura xarxa de carrils bici de les Corts. Això és si més no el que voldrien els veïns del districte tal com han deixat palès en el procés participatiu que l'Ajuntament va posar en marxa a l'abril. Una enquesta que van respondre gairebé 700 persones i amb què el consistori ha volgut copsar les preferències dels usuaris de la bicicleta de les Corts. Es plantejaven sis trams i finalment n'han sortit escollits tres. En primer lloc, amb un 22% dels vots els veïns consideren prioritari el tram que enllaçaria les avingudes Doctor Marañón i d'Arístides Maillol. El segueix el carril que uniria el carrer del Marquès de Sentmenat des de l'Avinguda Tarradelles amb la Gran Via de Carles III, amb un 19% dels vots. En tercer i últim lloc, hi ha el del carrer d'Albert Bastardes que connectaria Can Rigalt i el Parc Cervantes amb un 17%. Segons l'Ajuntament, les obres per aquests dos darrers trams està previst que comencin el 2014. "No podemos pasar por la carretera porque los coches van a demasiada velocidad, y cuando vamos por la acera la gente nos insulta." La creació de nous carrils bici és una demanda habitual de les associacions de ciclistes, ja que cada any es produeixen 400 accidents a la ciutat de Barcelona, 20 d'ells greus.

Les obres pel carril de Marquès de Sentmenat i també les de la tercera prioritat (17%), un carril que uniria el carrer d’Albert Bastardas, entre Can Rigalt i el Parc Cervantes, està previst que comencin durant aquest 2014. El procés es va iniciar a l’abril, quan el districte va recollir sis propostes per incorporar nous carrils bici.

L’enquesta, en què s’han recollit 698 opinions, ha servit per tenir altres dades relacionades amb l’ús de la bicicleta. Un 48% dels participants utilitzen aquest mitjà de transport de manera habitual, gairebé un 59% tenen bici pròpia i un 26% són usuaris del Bicing. Pel que fa a les millores de la xarxa de carrils existents, el 36% creu que es pot millorar la seguretat; el 21%, el paviment i el 17%, els senyals.