D'aquest hort situat al Centre Cívic Can Rectoret en sortiran faves, tomàquets, albergínies i moltes verdures més. Aquí s'imparteixen tallers per aprendre a cuidar un hort amb tècniques ecològiques. JOAN SOLÉ, biòleg, formador i educador ambiental "S'intenta que els horts ecològics s'apropin a l'autosuficiència. Si aquest adob orgànic, en comptes de comprar-lo, el podem fer nosaltres a partir de les mateixes restes estem tancant el cicle de la matèria com ho fa la mateixa natura. I, després, també és important per al control de salut de les plantes també es faci amb mitjans ecològics i en agricultura ecològica s'aplica també tècniques que diríem de fitoteràpia, és a dir, plantes que serveixen per curar altres plantes. Això és un preparat de cua de cavall, que és una planta medicinal que es fa servir en agricultura ecològica per evitar la proliferació dels fongs." No utilitzar productes químics i afavorir la presència de fauna, com ara els cucs de terra, serien les clau de l'agricultura ecològica. JOAN SOLÉ, biòleg, formador i educador ambiental "Seria el perfecte aliat del pagès, són els típics cucs de terra que ells viuen dins la terra, la van remenant, van buscant aliment, airegen i els seus excrements són uns fertilitzants naturals de la terra excel·lents. Com més cuidem la terra més cucs hi ha i, per tant, així també contribuïm al que seria una mica l'autofertilització de la mateixa terra." Moltes d'aquestes hortalisses s'utilitzen en tallers gastronòmics que organitza el mateix centre cívic.