La directiva del FC Barcelona assegura que serà el soci qui decidirà si el Camp Nou es queda a les Corts o es trasllada a l'inici de la Diagonal. Però els veïns també volen dir-hi la seva. Les associacions veïnals han decidit per unanimitat oposar-se al trasllat, ja que creuen que afectaria greument els negocis de la zona. CARLO SCOLES, AV Camp Nou "Encara que hi ha molèsties els dies de partit, el comerç i el moviment del barri, considerem que en quedaria perjudicat. Els socis sí que podran ratificar el que decideixi la Junta, però això ha de passar pel districte i per l'Ajuntament." Una opinió que comparteixen els comerciants i restauradors de la zona. JOSÉ ANTONIO PAREDES, restaurant El Bayo "Lo notaríamos bastante porque en los días de futbol se trabaja mucho más que si no hay futbol. Estaríamos muy... no contentos de que se lo llevaran." A més, tampoc no tenen clar què es faria en les instal·lacions de l'actual Camp Nou si s'acabés traslladant. El consens entre les associacions de veïns del districte és total. Fins i tot s'hi oposen els veïns de la part nord del districte, que tindrien més a prop les noves instal·lacions. MARTA PRATS, AV Avinguda de Xile "L'únic lloc on no es pot ubicar és a l'entrada d'una ciutat. Quan aquí a les Corts ens han fet una parada de metro, tenim el Trambaix, la línia 5, tota la travessera plena d'autobusos. O sigui que la mobilitat s'ha fet ja, s'ha muntat tot perquè el Barça pugui venir en transport públic." Els veïns han traslladat el seu parer al club i a l'Ajuntament, que esperen que defensi els seus interessos. De fet, l'alcalde s'ha mostrat cautelós a l'hora de posicionar-se, tot i que en un inici va optar pel trasllat. En espera del desenllaç de les votacions, les associacions asseguren que, si cal, tornaran a sortir al carrer. Tot, per evitar que tiri endavant l'opció del trasllat que, estan convençuts, els perjudica.

Els veïns encara no saben exactament què implicaria el projecte d’un nou Camp Nou a la Diagonal, tot i que -segons les informacions del club- les noves instal·lacions podrien estendre’s per les sis hectàrees que hi ha reservades per ampliar el parc de Can Rigal, a l’Hospitalet de Llobregat.

Les associacions de veïns de les Corts han decidit per unanimitat donar suport al projecte de reforma en detriment del trasllat. Asseguren que al barri hi ha molts negocis que viuen del Barça i, a més, no tenen clar què es faria a la zona on actualment hi ha el camp. També tenen por que, a l’inici de la Diagonal, el camp col·lapsi l’entrada de Barcelona els dies de partit.

De moment, la UB nega els contactes i l’Ajuntament assegura que no hi prendrà posició fins que no hi hagi una proposta en ferm del club.