L'Europa ha jugat un dels millors partits de la temporada davant de la Gramanet. Una maneta li ha endossat l'equip de Pedro Dólera als colomencs. Als onze minuts Javi Lara ho ha provat des de la frontal de l'àrea però el xut ha anat fora. El primer dels escapulats ha arribat gràcies a un regal de la defensa al minut 20. Edu Soler ha volgut cedir la pilota a Juanmi, l'esfèrica s'ha frenat per l'aigua i Valderas ho ha aprofitat per marcar. La Grama ha pogut empatar en una falta, però el xut de Carlos s'ha estavellat a la creueta. Abans del descans, el segon dels de Gràcia: després del rebuig en un córner, Javi Lara ha tornat a centrar i Víctor Duran de cap ha fet el gol. A la segona part l'Europa ha sortit amb més intensitat que a la primera i ha tingut més ocasions de gol. Charly Ruiz ho ha provat amb un xut llunyà. Els de Dólera han tocat amb molta qualitat. En aquesta jugada entre tres jugadors, Valderas, Rovira i Charly Ruiz s'han plantat del mig del camp a la línia de fons, però la jugada no ha acabat amb perill. Javi Sánchez ho ha intentat en una rematada de cap que ha sortit alta. Àlex Cano trambé ho ha provat en un córner, però la pilota ha sortit fora. L'única manera en què ha creat perill la Grama ha estat a pilota aturada, però Eloi ha estat molt segur. El gran joc escapulat s'ha vist clarament en la jugada del tercer gol al minut 67. Ramon Rovira ha fet el que ha volgut amb la pilota, se'n ha anat de tres jugadors de la Gramenet, ha centrat amb l'esquerra i Javi Sánchez des del punt de penal ha superat Juanmi d'un xut ras. Al minut 76, Javi Lara ha marejat els centrecampistes colomencs, ha passat a Roberto Camacho, que ha buscat la centrada. El rebuig ha caigut a Edgar, que ha xutat però la pilota ha acabat a les mans del porter. Un minut més tard, Albert Alegre ha centrat, Cebri ha controlat molt bé i ha afusellat per fer el quart. El cinquè i la maneta dels escapulats ha estat obra de Roberto Camacho, que s'ha aprofitat d'un error defensiu per superar Juanmi de vaselina. Amb aquesta victòria, l'empat del Muntanyesa al Masnou i la victòria de l'Ascó a Figueres, l'Europa s'ha situat líder en solitari amb 31 punts, un més que l'Ascó i dos més que els de Nou Barris.

EUROPA: Eloi, Édgar, Víctor Duran, Cano, León, Javi Lara, Rovira (Alegre, min 75), Valderas, Javi Sánchez (Cebri, min 69), Charly Ruiz (Guzman, min 63) i Camacho.

GRAMENET: Juanmi, Víctor, Éric, Rangel, Pol (Balcarreras, min 83), Edu Soler (Ángel, min 76), Brian (Pedro Bilbao, min 45), Morales, Carlos, Fede i Kike.

ÀRBITRE: Juan Manuel Vico Moreno (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Éric, Edu Soler i Morales (Gramenet).

GOLS: 1-0 (Valderas, min 19); 2-0 (Víctor Duran, min 44); 3-0 (Javi Sánchez, min 67); 4-0 (Cebri, min 77); 5-0 (Camacho, min 80).