És dissabte i el "food street" del nou mercat Encants Barcelona ofereix una imatge pletòrica. Els propietaris dels establiments que en formen part coincideixen a dir que el nou emplaçament i el fet que el mercat obri portes fins a les vuit del vespre els beneficia. Al "food street" hi ha sis establiments. Són locals d'uns vint metres quadrats que ofereixen menjar per emportar i per prendre a les taules. Situat a la planta més alta de l'edifici, s'hi pot menjar pasta, entrepans, amanides, cuina de mercat, pizzes i fins i tot tapes de peix i marisc. En la nova etapa dels Encants són molts els clients que hi van a passar el dia. L'afluència de visitants en dissabte es nota a la resta del recinte, on trobem els bars que ja hi havia a l'antic mercat. L'oferta gastronòmica de la Fira de Bellcaire encara ha de créixer més amb un restaurant que estarà situat a la planta principal. La façana del local, que té uns 200 metres quadrats, dóna al carrer de Castillejos. Encara no s'ha donat a conèixer el nom de qui l'explotarà. Està previst que el restaurant s'inauguri abans de finals d'any. L'establiment podrà obrir amb un horari independent al del mercat. Us ho ha explicat des dels Encants de Barcelona Fira de Bellcaire Carmen Cortés.

Són sis establiments ubicats en petits locals d’uns 20 m² on es pot trobar una oferta variada de menjar per emportar o per pendre a les taules que hi ha. Cuina mediterrània, pasta, pizzes, tapes, platets i, fins i tot, peix i marisc. El “food street” està situat a la part més alta de l’edifici i permet vistes privilegiades de l’entorn. En aquesta nova etapa la Fira de Bellcaire ha ampliat horaris i obre fins a les vuit del vespre els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes. Això ha motivat que molts dels visitants hi vagin a passar el dia i, ja sigui a mig matí o al migdia, parin per fer un mos.

L’oferta gastronòmica no s’acaba amb el “food street”. A la planta baixa i a la primera planta hi trobem respectivament el Bar Els Encants i el bar La Palmera. Són els dos establiments que ja hi havia oberts en l’antic mercat i que han decidit participar d’aquesta nova etapa. Dora Gastón és l’antiga propietària del Bar Els Encants. Ara ha cedit el negoci a les filles i reconeix que amb el canvi d’ubicació “hem guanyat molta clientela i estem molt contents”.