Aquesta setmana i la que ve s’habilitaran nous carrils bus per millorar el servei de les línies d’autobús ortogonal V7 i H6. D’una banda, aquesta nit es pintarà el carril interior de la plaça d’Espanya per convertir-lo de pas exclusiu per a autobusos. Amb aquest canvi es vol reduir el temps que tarda el V7 a fer la volta a la plaça. Aquesta disminució també agilitzarà les freqüències de pas de tota la línia.

D’altra banda, la línia H6 guanyarà tres trams de carril bus. Entre el 22 i el 26 d’abril se n’implantarà un a l’avinguda del General Mitre entre els carrers de Madri i de les Escoles Pies en sentit Llobregat. Actualment, per aquest carril ja hi circulaven autobusos però també s’utiltzava per a càrrega i descàrrega i aparcament. A partir de la setmana que ve, els ciutadans disposaran de noves places de càrrega i descàrrega als carrers de Vila Arrufat, Copèrnic i Ganduxer. Durant la nit, es podrà aparcar al nou carril bus.

El diumenge 28 d’abril es pintarà un tram de carril bus al carrer del Capità Arenas entre el carrer de Manila i l’avinguda Diagonal. El mateix dia es canviarà la distribució del trànsit al carrer de Cartagena entre la Ronda del Guinardó i el carrer de Niça. Actualment, hi ha un carril de càrrega i descàrrega, un per a la circulació en sentit muntaya i dos més en sentit mar. Aquests quatre carrils es transformaran en tres de més amples: un per a autobusos i un carril per a cada sentit de la marxa.