Victòria important de l’Horta davant el Lloret, un rival directe que arribava al duel amb els mateixos punts que el conjunt barceloní. El partit  s’ha posat ben aviat de cara per als d’Archi que han fet dos gols molt matiners. Aitor Millan i Miguel Rubio n’han estat els autors. Però el conjunt selvatà ha reaccionat i al minut 12 Nuha ha retallat diferències. Poc després, al quart d’hora de partit, el tècnic del Lloret, José Ángel Valero, ha estat expulsat.

Ja a la segona part i encara amb el marcador ajustat, el capità de l’Horta, Aleix Vall, ha estat expulsat per dues grogues seguides. I quan semblava que tocaria patir, Pereira ha transformat un penal per situar el 3 a 1. Ja en el temps afegit, Jose Javier ha aconseguit el quart per segellar la victòria.  La nota negativa per a l’equip d’Archi ha estat la lesió als últims minuts de Lluís Tejero.