ANNA ELIAS, propietària Forn Elías "De ben petita, encara no caminava, estava per aquí darrere del taulell empipant la que despatxava, que era la meva mare. La meva mare, perquè la deixés tranquil·la, em va donar una paperina d'aquelles d'abans, on es posava la farina, i jo vaig agafar la paperina i allò em va donar seguretat i així vaig començar a caminar. Es veu que ja duia la farina a la sang. Sóc l'Anna Elias, som al Forn Elias, al Camp de l'Arpa [del Clot]. La meva família des de 1917 comença a treballar en aquest forn, els meus avis i, finalment, s'hi queda el meu pare i des de fa més de 30 anys que estic aquí treballant. Al principi només feien pa, exclusivament pa; però després, el meu pare explica que quan es va casar amb la meva mare, hi va introduir les magdalenes. Ara, però, la clientela vol alguna cosa més. El pa, tot i que és una primera necessitat, també és, a vegades, un luxe, un guarniment de taula. La gran varietat de pa de nous, d'olives, el que és l'espelta, aquests plats antics que s'han recuperat i són més saludables. Diumenge passat, dia de Sant Martí, ens van entregar la Medalla de Sant Martí en l'àmbit del treball. Són 95 anys que hem estat aquí treballant. La feina nostra no permet ni diades de Nadal, ni diades de Sant Joan, ni ponts, és dia a dia, dia a dia. Aleshores, que et reconeguin això és una il·lusió molt gran."

La cantonada dels carrers del Freser i Rogent s’ha convertit en una de les més conegudes del barri pel seu establiment, el Forn Elias.