Debut al Liceu del prestigiós American Ballet TheatreActualitzat el 25.10.2012 a les 07:24 Victor Giralt Jonama

El Gran Teatre del Liceu ha acomplert una aspiració pendent: convidar l'American Ballet Theatre, la gran companyia dels Estats Units. Per aquest ballet han desfilat al llarg de la història noms com els de Mikhail Baryshnikov, Alicia Alonso o, més recentment, Ángel Corella i Julio Bocca. Més de 80 ballarins de 30 naconalitats intervenen en la producció que ha viatjat a Barcelona. Es tracta d'un clàssic, 'Don Quixot', que fa sis funcions al Liceu entre avui i diumenge.

Transcripció del vídeo

Enllaços externs

Etiquetes

Comentaris

Normes d'ús

Els comentaris publicats expressen l'opinió dels usuaris, no de BTVNOTÍCIES.cat

S'eliminarà qualsevol comentari ofensiu, contrari a les lleis vigents o fora del tema de la notícia.