Primer partit de pretemporada del Júpiter, en un derbi contra el Sant Andreu que es va jugar a la Verneda. Els andrauencs van disputar el quart partit de preparació i es van imposar per 0 a 3. El primer gol va arribar al primer minut en un llançament de corner que finalment Melo va enviar al fons de la porteria. L'equip de Piti Belmonte va tenir el control i les ocasions. No va ser fins al minut 25 que el Jùpiter va tenir la primera ocasió de marcar. JUANJO GARCIA, entrenador del CE Júpiter "Acabem de començar, hi ha incorporacions, jugadors nous, hi ha jugadors a prova que també estan fent la pretemporada i, per tant, és molt complicat tot això barrejar-ho amb un partit amb un rival amb el nivell del Sant Andreu. Però jo en surto força content, força satisfet, ningú no s'ha fet mal, que això era important. Els jugadors s'han carregat amb els minuts que eren necessaris físicament i bé continuant treballant." Abans del descans el Sant Andreu va poder augmentar el marcador, però el xut de Josu va acabar a la base del pal. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans. A la segona part, al minut 54 Quim Araújo va fer el segon. I quatre minuts més tard David Prats va fer el definitiu 0 a 3. PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "Avui hem fet la carregar de minuts una mica diferent, ja volem donar a més jugadors un nivell de carrega més alt. Anem dins la planificació que tenim feta, s'han fet moltes coses bé lògicament per l'altura en què estem. En general estem molt contents, més enllà, lògicament, del resultat, però que bé, l'equip va fent les coses molt bé."

Després de l’empat a l’Escala, el Sant Andreu volia oferir una imatge millorada, especialment en l’efectivitat de cara a porteria. I Melo va aplanar el camí contra el Júpiter, que tot just fa una setmana que s’entrena. El domini andreuenc es va evidenciar a la segona part amb un gol d’Araújo (el segon en tres dies) i un altre de David Prats. Llavors Piti Belmonte va donar entrada als juvenils i el partit es va equilibrar.

CE Júpiter: Jaume, Masa, Kilian, Serrano, Tonet, Poche, Jordi, Peter, Elhadji, Eric i Romo. També van jugar: Chinchilla, Israel, Xavi Valls, Santolalla, Gonzalo, Oriol, Víctor, Peter, Toni Pérez i Mechi.

UE Sant Andreu: Eric, Xapi, Rubén, Melo, Quim Araújo, David Prats, Arnau, Cárdenas, Jorge, Gómez i Josu. També van jugar: Sergio, Xavi, Adrián, Javi Ruiz, Aliaga, Aitor, Jilmar, Víctor, Benítez, Cristian, Jarque i Dídac.

Gols: 0-1 Melo (min. 1), Araújo (min. 54) i David Prats (min. 58).