El Martinenc es jugava contra el Santfeliuenc tres punts vitals per continuar lluitant per la posició de promoció a Tercera Divisió. Els del Guinardó, però, no han mostrat la seva millor cara i han perdut per 2 a 1. En la primera meitat del partit cap dels dos equips ha ofert una bona versió. A la represa, en canvi, el conjunt blanc-i-blau ha sortit disposat a endur-se els tres punts i Josele ho ha demostrat culminant un centre que suposava el 0 a 1. El Martinenc no s'ha sabut refer i al minut 64 ha encaixat el 0-2 obra, de nou, de Josele. Quan el partit semblava sentenciat, Diego ha fet el gol dels vermells que donava esperances a l'afició. El mateix Diego ha acabat el partit fent de porter, ja que en els darrers minuts Olavide ha vist la vermella directa per una falta a la vora de l'àrea. Els homes entrenats per García Llamas ho han intentat fins al final sense gaire encert i el marcador ja no s'ha mogut. PACO GARCÍA LLAMAS, entrenador del FC Martinenc: "Tots hem estat molt malament, no hem tingut el dia, hem tingut aquesta ensopegada i el Santfeliuenc ha sigut superior a nosaltres."

En la primera meitat del partit cap dels dos equips ha ofert una bona versió. A la represa, el conjunt blanquiblau ha sortit disposat a endur-se els tres punts i Josele ho ha demostrat culminant un centre de De Sande que ha suposoat el 0 a 1. El Martinenc no s’ha sabut refer i al minut 64 ha encaixat el 0-2 obra, de nou, de Josele. Quan el partit semblava sentenciat, Diego ha fet el gol dels vermells que donava esperances a l’afició. El mateix Diego ha acabat el partit fent de porter, ja que en els darrers minuts Olavide ha vist la vermella directa per tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea. Els homes entrenats per García Llamas ho han intentat fins al final sense gaire encert i el marcador ja no s’ha mogut.