La secció més exitosa d'aquest 2012 ha estat la del futbol sala, amb quatre títols en la millor temporada de la història, la de l'adéu del gran capità, Javi Rodríguez. La Copa d'Espanya, la del Rei, la Lliga i el més important, la Copa d'Europa, aconseguida a Lleida el mes de maig, per primera vegada en la història de la secció. A més, l'equip ha finalitzat l'any com a líder imbatut a la Lliga. Molt diferent ha acabat el 2012 el Barça de bàsquet, amb bons resultats a Europa, però amb un final d'any complicat a la Lliga ACB. Tot i això, el títol de l'ACB ha estat per als blaugrana, que van superar el Madrid, però van perdre contra els blancs la Copa del Rei celebrada al Palau Sant Jordi. A l'Eurolliga, tot i classificar-se per a la Final Four per tercera vegada en quatre anys, els de Xavi Pascual van perdre a semifinals davant els sorprenents guanyadors, l'Olympiacos. L'altre Xavi Pascual, el d'handbol, ha viscut un 2012 de menys a més. L'equip va perdre la Copa del Rei davant l'Atlètic de Madrid i va caure als quarts de final de la Champions, però va ser campió de la Lliga Asobal. La nova temporada, ja sense el capità Nagy, ha començat perfecta, amb els títols de la Supercopa de Catalunya, d'Espanya i de la Copa Asobal i sense haver perdut cap partit oficial, 28 victòries. L'hoquei patins, amb Gaby Cairo com a entrenador barcelonista, campió de la Copa del Rei i de la Lliga, amb solvència, l'única patinada ha estat la de la Lliga Europea l'any de l'adéu d'un mite de la secció com Beto Borregán, 19 temporades i 57 títols oficials. Acabarem les seccions amb una bona notícia, l'ascens a la Divisió d'Honor de l'equip femení de voleibol, una secció no professional que ara per ara és tercera a la classificació.

La secció de futbol sala ha aconseguit els millors resultats de la història amb quatre títols, entre els quals destaca la Copa d’Europa, que van guanyar per primer vegada.  Bàsquet, handbol i hoquei patins han aconseguit la Lliga, però els homes de Gaby Cairo, a més, han aconseguit la Copa del Rei.