ASSUMPTA ESCARP, regidora de Ciutat Vella "L'Ajuntament el que ha fet es prorrogar la mesura cautelar mentre no hi hagi resolució judicial, amb la voluntat de no aixecar aquesta mesura cautelar com hem dit sempre. Per tant, no pot anar a treballar."

Heliodoro Lozano és el principal imputat en la investigació de la titular del jutjat d’instrucció número 30 de Barcelona sobre una pretesa trama de pagament de suborns a canvi de la concessió de llicències d’activitat en apartaments turístics. Després de molts anys al Districte de Ciutat Vella, a finals de 2008 el van traslladar a Nou Barris, on fins al juny passat ocupava el càrrer de director de Llicències i Espai Públic.

Avui ha conclòs el termini de sis mesos de suspensió del seu càrrec que l’Ajuntament va decretar al juny, però Heliodoro Lozano no ha sol·licitat pas el reingrés al seu lloc de treball. La regidora de Ciutat Vella, Assumpta Escarp, ha aclarit que, mentre prossegueix la investigació judicial sobre el cas, tampoc no el deixaran tornar-hi. De fet, el consistori ha demanat a la jutgessa que dicti la pròrroga de la suspensió cautelar d’Heliodoro Lozano.