BTV - Barcelona Televisió

  • Programes
  • La vida en dolç

últim programa emès

 

      • Diumenge
      • 20
      • Abril

    El Hans, el xicot de la Renata, ha marxat a viure als Estats Units i la Renata l'enyora amb bogeria. Per curar les penes, cuinarà uns cubs de coco, regulach i pastís de mojito. A més, la Jèssica xerrarà amb la Marta Enguera, directora de la revista Sugartremens i vistarà la seva botiga, el For The cakes.

En el proper programa podreu veure...

      • Diumenge
      • 27
      • Abril
      • 18:55 h
    • Redifusió
      • Divendres
      • 02
      • Maig
      • 10:00 h
      • Divendres
      • 02
      • Maig
      • 03:15 h

    EMPRENEDOLCES

    La Renata i la Jèssica somien obrir la seva pròpia pastisseria, així que comencen a investigar els passos a seguir. Mentre prepara el menú, la Renata cuina una tarta Tatín, cake balls i unes boles de pistatxo. La Jèssica, que s'ocuparà de la gestió, entrevista la famosa xef i empresària Mey Hoffman, la botiga I Love Kutchi i la pastisseria Travel and Cake.

    Classificació: (TP)

Últims programes

Formulari de cerca emisió
  • La vida en dolç: ELS INGREDIENTS DE LA DISTÀNCIA
    Diumenge, 20.04.2014
    • La vida en dolç: ELS INGREDIENTS DE LA DISTÀNCIA
    • Diumenge, 20.04.2014
    • Diumenge
    • 20
    • Abril
    • El Hans, el xicot de la Renata, ha marxat a viure als Estats Units i la Renata l'enyora amb bogeria. Per curar les penes, cuinarà uns cubs de coco, regulach i pastís de mojito. A més, la Jèssica xerrarà amb la Marta Enguera, directora de la revista Sugartremens i vistarà la seva botiga, el For The cakes.
    • la-vida-en-dolc
  • La vida en dolç: LA SOGRA AGREDOLÇA
    Diumenge, 13.04.2014
    • La vida en dolç: LA SOGRA AGREDOLÇA
    • Diumenge, 13.04.2014
    • Diumenge
    • 13
    • Abril
    • La Jèssica ha d'organitzar un sopar en què coneixerà la seva sogra, una dona gran que té fama de ser una persona difícil. Per organitzar-lo, li demanarà a la Renata que cuini espirals de canyella, pink lemonade i un layer cake. De passada, visitarem un supermercat ecològic, el Lobo, un café restaurant d'allò més de moda
    • la-vida-en-dolc
  • La vida en dolç: AMOR A PRIMER DOLÇ
    Diumenge, 06.04.2014
    • La vida en dolç: AMOR A PRIMER DOLÇ
    • Diumenge, 06.04.2014
    • Diumenge
    • 6
    • Abril
    • La Renata s'enamora d'un noi austríac i això fa que s'endinsi dins el món de la rebosteria del país. Per tant, cuina un apfel strudel, galetes vieneses i un pastís de Sacher. A més, tenint el carrer del Parlament com a segon protagonista del capítol, visitarem la Federal, el Zuckerhaus i el Sirvent. L'amor més dolç arriba a BTV.
    • la-vida-en-dolc
  • La vida en dolç: DIETA DE PASTISSOS
    Diumenge, 30.03.2014
    • La vida en dolç: DIETA DE PASTISSOS
    • Diumenge, 30.03.2014
    • Diumenge
    • 30
    • Març
    • L'operació biquini arriba a 'La vida en dolç'. Però, no per això deixarem de menjar dolços. La Renata cuina un granissat de poma i te verd, una mousse de formatge fresc i fruites vermelles i una gelatina de poma i gerds. La Jèssica, preocupada pel règim de la Renata, entrevistarà una dietista, visitarà el Culinàrium i ens delectarà amb cronuts al Santagloria.
    • la-vida-en-dolc
  • La vida en dolç: XOCOLATA PER A TOTS
    Diumenge, 23.03.2014
    • La vida en dolç: XOCOLATA PER A TOTS
    • Diumenge, 23.03.2014
    • Diumenge
    • 23
    • Març
    • Els nebots de la Renata passen un cap de setmana a casa, i ella descobreix que a un d'ells no li agrada la xocolata. Com que no s'ho creu, investiga els motius mentre fa crema de xocolata, trufes i una tribanda de diferents xocolates. La Jèssica, a més, s'endinsarà dins el món de la xocolata amb una visita al Cacao Sampaka, al Bubó i al Xavier Mur
    • la-vida-en-dolc
  • La vida en dolç: DOLÇA ATRACCIÓ
    Diumenge, 16.03.2014
    • La vida en dolç: DOLÇA ATRACCIÓ
    • Diumenge, 16.03.2014
    • Diumenge
    • 16
    • Març
    • la-vida-en-dolc

Sobre "La vida en dolç"

  • La vida en dolç

  • La vida en dolç

  • La vida en dolç

    • Dia d'emissió
      • Diumenge
      • 18.55 h

    Resum

    Cupcakes, muffins, brownies… paraules que formen part de la nova rebosteria i que conviuen perfectament amb el pa de pessic o la coca de vidre. A La vida en dolç aprendrem a diferenciar-los, a cuinar-los i a donar-los un toc visual que els convertirà en unes postres irresistibles. La textura i la decoració són els millors aliats del sabor. A més, elaborarem les begudes o tes idonis per a acompanyar els pastissos que elaborem.

    Fitxa del programa

    ’La vida en dolç’ és una proposta de ’La Cream’ per a BTV

    Comparteix-ho

  • facebook del programa
  • twitter Segueix-nos
© Barcelona Televisió, 2014. Privacitat.

Barcelona Televisió. Plaça Tísner 1, 08018 Barcelona. Contacta T 93.506.42.00 Aquest web és propietat d'ICB SA, societat privada municipal de l'Ajuntament de Barcelona