BTV - Barcelona Televisió

  • Qui som

BTV és la televisió pública de la ciutat de Barcelona consolidada com a televisió de proximitat, amb una aposta clara per la qualitat, la informació i la participació.

I com és BTV? BTV és Barcelona Televisió, som i fem Barcelona i tot allò que succeeix al voltant de la nostra ciutat o que interessa als barcelonins. Per aquest motiu la nostra programació es fonamenta en els serveis informatius.

BTV té una graella amb cinc informatius diaris que ocupen més de quatre hores i mitja de programació, i que suposen la producció d’unes 15.000 peces informatives sobre Barcelona al llarg de l’any.

La potent oferta informativa es completa amb el programa ‘Connexió Barcelona’, on l’actualitat i les connexions en directe amb tecnologia 3G dels reporters omplen les tardes barcelonines durant dues hores de dilluns a divendres, i amb el portal dels serveis informatius ‘BTVnotícies.cat’.

BTV està al dia en noves tecnologies i és present a les xarxes socials facebook i al twitter @BTVcat i @btvnoticies .

Per consultar la nostra programació podeu accedir al nostre servei a la carta, o bé a la graella de programació.

© Barcelona Televisió, 2016. Privacitat.

Barcelona Televisió. Plaça Tísner 1, 08018 Barcelona. Contacta T 93.506.42.00 Aquest web és propietat d'ICB SA, societat privada municipal de l'Ajuntament de Barcelona