El Vila-real B ha aprofitat l'estratègia per avançar-se en el marcador. Falta lateral que treu Leo Suárez i remata de Pau de cap. El Barça B s'ha vist obligat a remar contra corrent. El filial blaugrana ha disposat de diverses ocasions de gol per empatar, però els jugadors de Gerard López no han estat encertats en la rematada. Alfaro Ligero i Carles Aleñà han disposat de les oportunitats més clares, però o el porter o la falta de punteria han evitat el gol. A la segona part, el Barça B ha continuat buscant l'empat insistentment i ha disposat de bones ocasions com aquesta de Kaptoum, però a mesura que anaven passant els minuts el filial blaugrana ha anat perdent clarividència. I quan faltaven cinc minuts per al final del partit penal a favor del Vila-real B, que Carlos Martínez, el golejador dels castellonencs, s'ha encarregat de transformar-lo i establir el resultat definitiu de 2 a 0.