OLE THORSON, president de l'Associació de Prevenció d'Accidents de Trànsit Si hi ha un gran augment del número de gent gran s'ha d'adaptar la mobilitat a aquesta gent. No s'ha d'adaptar la gent gran a una mobilitat massa ràpida. // Els camins escolars, etcètera, tota aquesta doble faceta de joves i gran han de poder estar segurs a la ciutat."

Després de conèixer que l’any 2016 un 57 % de les víctimes mortals en accidents de trànsit són vianants, Thorson ha assegurat que cal continuar treballant en disminuir la velocitat de forma generalitzada a la ciutat. El president de l’associació creu que cada vegada més s’ha de pensar que la població va envellint i que cal adaptar la circulació a la societat barcelonina, ja que ha dit que “no s’ha d’adaptar la gent gran a una mobilitat massa ràpida”.

Ha posat d’exemple, com a situacions perilloses per aquest col·lectiu, així com també pels joves, els avançaments realitzats de forma ràpida i imprudent per motocicletes entre diversos carrils on es troben els cotxes aturats.