Així és com ha quedat el nou taller de dibuix amb model del Reial Cercle Artístic de Barcelona. L’entitat ha fet obres per oferir als socis unes instal·lacions més grans, segures, funcionals i amb un major aprofitament de la llum natural. JOSEP FÈLIX BENTZ, president del Reial Cercle Artístic “Fer un edifici sostenible, fer un edifici, un cercle accessible a tothom, amb totes les novetats tecnològiques que avui en dia ens permet a la nostra societat, per tant, també facilitar i donar més espais als associats.” Els treballs també han servit per fer completament nova la terrassa, per reorganitzar els espais i per crear-ne altres que acolliran noves disciplines. JOSEP FÈLIX BENTZ, president del Reial Cercle Artístic “És el taller de gravat, que estava situat en una altra localització abans, però ara en aquest espai molt més ampli i en el qual oferim també als socis nous apartats, per exemple, ens volem posar al dia en tot el que és l’art actual, l’art digital, el videoart.” El Reial Cercle Artístic continua d’obres, però els treballs que queden -fer una nova terrassa amb restaurant i renovar la part d’administració- no afectaran el dia a dia de l’entitat.

A la seu del Reial Cercle Artístic de Barcelona, ja ha acabat la segona fase de les obres de reforma, que van engegar el mes de juliol. Durant aquests mesos, els treballs han afectat la part central de l’antic Palau dels Comtes de Pignatelli i han servit per fer l’edifici més sostenible i accessible i, alhora, se n’han modernitzat els serveis. A més, s’ha fet completament nova la terrassa, s’han reorganitzat els espais i se n’han creat de nous per acollir més disciplines artístiques.

El Reial Cercle Artístic continua d’obres, però els treballs que queden -fer una nova terrassa amb restaurant i renovar la part d’Administració- no afectaran el dia a dia de l’entitat.

El Reial Cercle Artístic és una societat privada sense ànim de lucre declarada el 2003 d’interès cultural. Des de mitjan segle passat i després de passar per 13 seus diferents, es troba al carrer dels Arcs i ocupa l’antic Palau dels Comtes de Pignatelli i l’antiga Casa Bassols.