[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Cavalcades de Reis als barris 2019: recorreguts i horaris (MAPA)” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/cultura/cavalcades-reis-barris-barcelona|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

La condició de màgics que tenen els Reis Mags els permetrà, dijous al vespre, ser a 18 cavalcades diferents a la majoria dels districtes de la ciutat. Els districtes amb més cavalcades són Sant Andreu, Horta-Guinardó i Sant Martí, que n’organitza una el dia 4 —un dia abans de l’habitual— pel barri del Parc i la Llacuna del Poblenou.

Més enllà de la cavalcada principal, que aquest any estarà basada en els valors de la multiculturalitat i l’acollida, els diferents barris de la ciutat acolliran fins a 17  desfilades pròpies, organitzades per comissions de festes i associacions de veïns i comerciants.

El districte d’Horta-Guinardó manté la cavalcada de la Teixonera, així com les de Sant Genís dels Agudells i la que surt del mercat del Carmel i que recorre diversos barris del districte. També s’hi celebra la cavalcada de Montbau.

A Sant Andreu el canvi en l’inici de la cavalcada del Clot i el Camp de l’Arpa (districte de Sant Martí) cap a la plaça de Ferran Reyes —a Navas— fa que el districte compti amb cinc desfilades.

Nou Barris manté l’única cavalcada del districte. També ho fa les Corts amb la que comparteix amb el barri de Sants. A Sants-Montjuïc s’hi fa també la cavalcada de la Marina. Sarrià – Sant Gervasi també seguirà celebrant l’arribada dels Reis Mags, tant a Sarrià com a Sant Gervasi.

A Sant Martí i Gràcia, a més, s’hi organitzen dues cavalcades peculiars perquè se celebren un dia abans que la resta, el dia 4. Són la del Parc i la Llacuna del Poblenou, i que recorre Gràcia —sense els Reis— i que protagonitzen les Carteres Reials per acabar de recollir les cartes de tota la canalla.