La festa reuneix, a partir de les set de la tarda i fins les tres de la matinada,diversos creadors de diferents disciplines. En aquesta ocasió, l’apartat musical ha inclòs les actuacions de cinc grups d’estils ben diferents, que aniran des de la música indie d’inspiració anglosaxona al flamenc fusionat amb jazz. Pel que fa al teatre i la dansa, l’actriu Anna Cerveró presentarà el monòleg ‘Cuatro bodas y una ruina’, i la companyia The Project Dance oferirà un tast de la dansa afrocontemporània que els caracteritza. El programa també inclou Acroyoga Tao, un quartet d’acroioga que permetrà al públic apropar-se a aquesta disciplina encara molt desconeguda.

Però l’art no pujarà exclusivament a l’escenari. També serà present a les parets de La Nau. La fotògrafa Cristina Duarte mostrarà el seu últim projecte, centrat en els jueus ultraortodoxos de Nova York. A la mostra també hi serà present, l’artista urbà Rombillos, que mostrarà a cobert i en diferents formats el seu icònic personatge, molt present als murs de la ciutat. A més, les cabines d’assaig d’aquest centre de creació musical es transformaran en petits mercats d’artesania.

La intenció dels organitzadors és que aquest projecte continuï creixent i per això han decidit que la Fabricarte es celebri cada dos mesos. D’aquesta manera volen esdevenir un punt de trobada i conversa entre els creadors i el seu públic barceloní.