La temporada passada, el Barça va perdre a la pista del Vilafranca i aquest cop els del Penedès es van avançar en el marcador, però els blaugrana van reaccionar i ràpidament van capgirar el marcador gràcies als gols de Pascual i de Barroso de penal. Els locals, però, van vendre ben cara la derrota i van aconseguir empatar a 2. Abans del descans, el Barça va fer un esforç i va tornar avançar-se. El gol va ser d'Álvarez, que seria el gran protagonista del partit a la segona part. Només començar la represa, Pascual va fer el 2 a 4, que semblava que encarrilava el partit, però el Vilafranca va reaccionar i va empatar a 4. Joan Vázquez i Galán posaven molta emoció al partit i van fer treballar de valent el líder, que volia emportar-se la victòria. Aleshores va aparèixer la figura de Pablo Álvarez. El davanter va signar els tres últims gols del Barça i va aconseguir un pòquer de gols individualment. Amb aquesta victòria els blaugrana han guanyat els 11 partits que han disputat i continuen com a líders destacats de l'Ok Lliga.