El Barça tornava a la pista on va ser eliminat de la Copa del Rei, però aquest cop va ser superior i es va imposar al Llevant per 1 a 5. Els blaugrana van sortir endolladiíssims i abans del minut 10 ja guanyava per 0 a 2. Rómulo i Ferrao van encarrilar el triomf. Els valencians van retallar diferències mitjançant Márquez, però va ser un miratge. Els d'Andreu Plaza no volien sorpreses i van gairebé sentenciar el partit abans de la mitja part. Joselito i Marc Tolrà van ampliar el marcador blaugrana i amb l'1 a 4 van deixar clar que el Barça es volia emportar els tres punts cap a casa. A la segona part, el partit va ser més tranquil i la calma només es va trencar amb el gol d'Adolfo, que va establir el resultat definitiu.