LAIA "Jo he arribat a les 6.55 h i he vist els dos trams parats, la persona a terra... No sabia si era home o dona i en aquell moment és quan la policia l'ha tapat. Estaven traient tots els passatgers del tram. Han començat a arribar bombers, ambulància, policia... El que he vist més afectat és el conductor del tram. Això sí."

El servei del Trambaix ha estat interromput aquest matí entre les estacions de Francesc Macià i Palau Reial a causa d’un atropellament mortal que s’ha produït a les 6.50 h. Segons ha confirmat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), una dona de 84 anys ha mort en l’accident. El funcionament de les línies T1, T2 i T3 s’ha restablert a les 8.15 h. El tramvia que ha atropellat la víctima circulava en direcció Francesc Macià.

També hi ha hagut tres persones ferides lleus, el conductor i dos passatgers. Un dels ferits ha estat donat d’alta al lloc dels fets, un altre ha estat traslladat a l’Hospital Universitari Sagrat Cor i el tercer s’ha desplaçat pels seus propis mitjans a un centre sanitari.

La Guàrdia Urbana investiga les causes de l’accident de cara a realitzar l’atestat corresponent. L’empresa TRAM cedirà al cos policial les imatges enregistrades des de la cabina del conductor per esclarir els fets. Un testimoni de la zona ha assegurat a BTV que la dona hauria creuat en vermell. Segons TRAM, el semàfor del tramvia estava en verd.