El dijous al matí diuen que van sentir “soroll i fressa pròpia d’obres”, però asseguren que aquest divendres no han apreciat moviment. Sembla, doncs, que les obres del futur alberg turístic s’han paralitzat, com ja va anunciar el consistori. Tot i així, el veïns continuen a l’aguait les obres de ben a prop. Josep Dalmau, vicepresident de l’Associació de Veïns de la Vila Olímpica, assegura que no pararan “fins que no vegin aquest projecte aturat completament”.

Es preveu que l’alberg per a turistes ofereixi 440 places d’allotjament. Una oferta que se sumaria als cinc hotels, els dos edificis d’apartaments i els més de 200 habitatges d’ús turístic que l’associació de veïns assegura que hi ha al barri. Des de l’Ajuntament asseguren que ho han paralitzat perquè la llicència d’obres majors no era correcta; i que la promotora ha de presentar el projecte executiu abans de reemprendre-les.

Les protestes seguiran amb una nova concentració aquest dissabte, de 10.30 a 11.30 h a la cruïlla entre l’avinguda d’Icària i el carrer de Rosa Sensat. Dalmau explica que les concentracions es repetiran cada dissabte fins que no vegin el projecte definitivament aturat. Assegura que no ho volen “de cap manera” perquè els turistes ja són un terç de la població de la Vila Olímpica. “Ja no aguantem més, volem gent estable. No ens importa qui vingui, però si és estable es comportarà, perquè serà del barri”, afegeix.