Cops d'ànim, de motivació i de concentració del nou tècnic de l'Europa, Taka, abans que els jugadors saltessin al camp. I només començar una indecisió de Denis ha estat a punt de costar-li molt car als graciencs, però la vaselina de Rodri surt alta. I en la primera aproximació de l'Europa ha arribat el gol. Alberto amb la mà ha fet l'1 a 0. A partir d'aquí la Pobla Mafumet ha donat un pas endavant i ha disposat d'un parell de bones ocasions per empatar, però Moha, molt encertat, ha rebutjat. A la graderia Taka donava indicacions als seus jugadors per posar ordre al camp. I just abans del descans Sielva ha estat a punt de fer el segon, però el Perales ha desviat a corner. A la segona part Gonzalo ha estat el jugador més perillós de l'Europa. Ha creat diverses jugades de perill, però entre xuts desviats i el porter han evitat el gol. L'home més incisiu de la Pobla ha estat Ivan Vidal, que ho ha provat un parell de vegades, però els xuts han sortit desviats.