El partit va començar bé per al Barça i es va situar al minut 9 amb un 6 a 1. Llavors l’entrenador del Granollers, Carlos Viver, va fer jugar el seu equip amb set jugadors en atac. Això li va funcionar bé a Viver i el seu equip va retallar distància en el marcador fins a situar un empat a 14 en el descans. A la segona part el Barça va aconseguir avançar-se de nou amb gols de Jallouz i malgrat que el Granollers seguia amb l’atac de set els blaugrana van saber mantenir les diferències fins al definitiu 30 a 25. Aquesta va ser la victòria 131 consecutiva en les competicions domèstiques i dissabte, davant del Sinfin de Santander, els de Xavi Pascual poden aconseguir la victòria 100 consecutiva a l’Asobal.