Després d'una primera part molt ensopida i amb molt poques ocasions de gol. Tot plegat ha canviat a la represa. Només s'havien jugat sis minuts de la segona part, quan Dembo ha aprofitat una pilota dins l'àrea per fer el primer de l'Olot. El jugador també ha estat el protagonista del segon dels olotins. Un córner a favor del Sant Andreu s'ha convertit en un contraatac perfecte. Dembo ha travessat tot el camp amb la pilota controlada i quan s'ha trobat davant de Segovia li ha creuat la pilota. Era el 0 a 2 i els vermells encarrilaven el partit. El Sant Andreu ha intentat reaccionar i a aconseguit retallar distàncies mitjançant Toro, però després l'empat no ha arribat. Tot el contrari, l'Olot, gràcies a Marc Mas, ha marcat el tercer i ha sentenciat el partit.