Aquesta festa de la gastronomia ja fa anys que manté l’èxit d’assistents. En la setena edició, Mercat de Mercats vol promocionar els productes autòctons i alhora la sostenibilitat en l’àmbit social i cultural. L’edició d’enguany incorpora diverses novetats, com per exemple, molts més cuiners procedents d’arreu de Catalunya. En total hi ha 73 parades, de les quals 36 formen part dels Mercats Municipals de Barcelona i 24 de productors de proximitat.

El principal objectiu de la fira és apropar als ciutadans els productes catalans, però també promoure el consum de productes frescos i de qualitat. A la cita gastronòmica s’hi incorporen, aquest 2016, 12 bodegues que donen la possibilitat de degustar vins i caves amb segell de denominació d’origen.

Els assistents a la cita també podran gaudir de la presència de reconeguts cuiners com Carme Ruscalleda i Carles Abellan, que exposaran les seves creacions perquè el públic pugui tastar-les, així com també podran descobrir la gastronomia del Perú, ja que aquest any torna a ser present a la fira.