Segons ha explicat l’home en una entrevista a RAC1, quan va saber que Puigdemont presentaria una querella contra ell, va recapacitar i es va adonar del seu error. Per això es va posar en contacte amb el Palau de la Generalitat per demanar perdó. Tot i que no va parlar directament amb Puigdemont, van comunicar-li que li havien transmès el missatge i que Puigdemont estava disposat a no denunciar-lo.

De fet, aquest dijous, a través de Twitter, el president diu que “ha estat valent i ha tingut el coratge de demanar perdó públicament”. Assegura que li està agraït i que dóna el tema per “tancat”.

L’amenaça la va denunciar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el 16 d’octubre. Puigdemont va comunicar a través de Twitter que un usuari de les xarxes socials l’havia insultat i l’havia amenaçat de posar-li una bomba al cotxe. El president el va titllar de covard i va anunciar que denunciaria l’amenaça. De fet, l’endemà els Mossos d’Esquadra van obrir diligències d’ofici per investigar els fets.