Des de fa dos anys la casa de cites Apricots patrocina el Saló Eròtic però no ha estat fins a l'edició d'enguany que això ha suscitat controvèrsia. És a causa de l'agressiva campanya de màrqueting que utilitza l'empresa. Els grups municipals de Convergència i Unió i el PP critiquen que s'empri un equipament públic, el de la Vall d'Hebron, per acollir un certamen patrocinat per un prostíbul. A més, demanen aclarir si a dins el saló es pot tenir sexe amb prostitutes. FRANCINA VILA, regidora del Grup Municipal de CiU "Si realment s'està exercint la prostitució, si s'ofereixen relacions sexuals remunerades. Perquè si fós així s'haurien de pendre mesures per evitar-ho, si convé precintar l'activitat." XAVIER MULLERES, regidor del Grup Municipal del PP "Li preguntem a Ada Colau si sap que aquest saló que es fa en un equipament municipal està patrocinat per un prostíbul i si dins aquest equipament és veritat que s'està practicant la prostitució". Des de l'Ajuntament han preferit no fer comentaris i els responsables del Saló Eròtic també han declinat parlar a BTV. Apricots, el patrocinador del certamen, té un estand al saló que avui cridava l'atenció de molts per la presència d'un conegut actor porno. Els seus responsables neguen rotundament que aquí es pugui pagar per tenir sexe ni concertar cites. LÍDIA MARIOTTI, responsable de comunicació d'Apricots "Aquí no puedes pagar a nadie para tener sexo. Hay unos locales hechos a proposito para tener sexo pero éste no es el lugar para tener sexo. En absoluto". L'equip de BTV que avui ha estat al saló tampoc no ha pogut comprovar que s'hi pugui pagar per tenir sexe.

Una altra de les crítiques de CiU i PP és que el certamen està patrocinat per la casa de cites Apricots, que enguany utilitza una agressiva campanya de publicitat amb l’eslògan “Follem a la primera cita”. Des del Partit Popular demanen a l’alcaldessa que expliqui per què s’ha permès organitzar el festival al Pavelló Municipal de la Vall d’Hebron tenint el compte aquest patrocini. També ho qüestiona Convergència i Unió, que ha afegit que “el discurs del govern municipal en favor de la legalització de la prostitució té un efecte crida”.

Els responsables del Saló Eròtic han declinat fer declaracions a BTV perquè prefereixen esperar-se al balanç, diuen, que faran aquest diumenge. L’Ajuntament tampoc no ha volgut fer-hi comentaris. Sí que ha acceptat donar la seva versió la casa de cites Apricots, que ha negat rotundament que al seu estand s’hi pugui pagar per tenir sexe, ni tan sols concertar cites per als seus locals. L’equip de BTV que avui ha estat al saló tampoc no ha pogut confirmar que s’hi pugui tenir sexe amb prostitutes.