Xavi Hernández i Mikel Arteta
Sara Gordon - FC Barcelona

Des que Xavi Hernández va anunciar que el pròxim 30 de juny deixarà de ser entrenador del Barça, ja són molts els noms que han sortit com a possibles candidats per agafar el relleu de l’egarenc a la banqueta blaugrana. Un d’ells ha estat el de Mikel Arteta, entrenador de l’Arsenal, qui avui ha volgut deixar clar que no deixarà l’equip anglès aquest estiu i tampoc no entrenarà el Barça.

Arteta té clar el seu futur: continuar a l’Arsenal

Arteta ha estat preguntat sobre el seu possible futur al Barça a la roda de premsa prèvia al partit de dimarts entre Nottingham Forest i Arsenal. L’entrenador basc s’ha mostrat contundent i s’ha autodescartat com a possible substitut de Xavi. “No sé d’on surt, però és fals. Estic en el lloc correcte, amb la gent correcta i em sento molt bé. Estem en un bonic viatge amb aquest club, els jugadors i l”staff’. Encara hi ha molt per fer”, ha dit davant els mitjans de comunicació.

Mikel Arteta és al capdavant de la banqueta de l’Arsenal des del 2019 i el seu contracte amb el club anglès és vigent fins al 2025. Va formar-se com a segon entrenador del Manchester City al costat de Pep Guardiola. Format a La Masia, és un tècnic amb molta projecció. Però el seu futur, almenys de moment, no serà a prop del club blaugrana.