JOAN MATEU, president de l'Associació de Venedors del Mercat del Llibre Dominical de Sant Antoni: "Nosaltres som la Ventafocs de la ciutat, tothom es posa medalles sobre la importància del mercat i de la seva tradició, però tothom es dedica a fer el que sigui perquè ens costi vendre. Hi ha molts altres llocs per fer curses que no ens afectin a nosaltres, que l'afectació sigui mínima per la circulació i el trànsit de la ciutat".

“Sembla que siguem la Ventafocs, tothom es posa medalles sobre la importància del mercat i de la seva tradició, però, alhora, sembla que es dediquin a fer el que sigui perquè ens costi vendre”, explica Joan Mateu, president dels venedors del mercat. Mateu afirma que, en aquest cas en concret, entenen que la cursa de la Mercè és també patrimoni de la ciutat i que s’hi poden adaptar, però el problema és quan proliferen moltes altres curses.

A més, els venedors asseguren que ningú no els avisa amb previsió, sinó que són ells mateixos els que s’informen a través dels mitjans de comunicació o la pàgina web de l’Ajuntament. Consideren també que “hi ha moltes altres zones a la ciutat on es podrien fer curses amb menys afectació”.