Joaquim Forn ha visitat aquest dilluns la superilla del Poblenou. Ha criticat que el projecte tirat endavant pel govern de Colau és totalment contrari al que havia previst el govern anterior. Forn ha dit que “la mala execució de la superilla farà que una cosa que era bona es converteixi en una cosa perversa”, ja que no s’ha demanat la participació dels veïns i només té l’objectiu d'”eliminar el cotxe”.

Per aquest motiu, el Grup Municipal de CiU ha anunciat que presentarà una proposició a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat d’aquest mes de setembre per demanar que s’avorti el projecte. Qui també ho farà serà el Partit Popular; el president del Grup Municipal, Alberto Fernández Díaz, ha reafirmat que la superilla s’ha convertit en un “superenrenou” i un “megaproblema” que perjudica més que beneficia els veïns i comerciants.

En un comunicat, C’s també n’ha demanat el desmantellament. En aquest cas, però, l’agrupació dóna un termini de dos mesos per provar si funciona perquè “Barcelona no està per fer experiments si no tenen garanties de tenir èxit”.