"La meva filla que viu aquí darrere ha notat molts sorolls, cops a les persianes. Com una espècie de tiros. Segons li han dit, diu que era un tio amb un làtigo que picava cops a la porta." "Aquesta discoteca, jo porto 31 anys vivint aquí, i sempre ha sigut una porqueria. No sé de qui deu ser. Se'ls hi han posat moltes multes." "Baralles s'han vist fins i tot córrer els de seguretat a darrere de la gent i tot."

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació. De moment estan estudiant diverses hipòtesis però descarten que el motiu sigui un conflicte entre bandes.

Els veïns de la zona asseguren que no els ha estranyat gens el succés d’aquesta matinada. De fet, la majoria asseguren que aquesta discoteca, que freqüenta un públic majoritàriament llatí, és problemàtica. Una de les veïnes explica que “és una porqueria” i que “se’ls han posat moltes multes i hi ha hagut temporades que ha estat tancada”. Expliquen que els sorolls, les baralles i l’enrenou són molt habituals, sobretot els caps de setmana. En Xetxu, que regenta un bar que és gairebé al costat de la discoteca, diu que a vegades “ha vist córrer els agents de seguretat del local darrere de la gent”. A l’Ajuntament només li consten queixes al districte per sorolls al carrer a la sortida de la discoteca.